ALLOTJAMENTS QUI SOM ENTORN PROMOCIONS TARIFES - CONTACTAR
 
   
 


QUI SOM

Les primeres dades de les que tenim constància de l’Era d’en Bella són en el capbreu de l’any 1483, en la que era una de les poques cases que hi havia fora del recinte emmurallat que constituïa la vila de Sant Llorenç de Morunys.

Procedent de la casa de pagès de Cal Felipó de la Corriu, al veí municipi de Guixers, el nostre avi, l’any 1929, va comprar la casa i terres essent també la pagesia el mitjà de vida de la família durant dos generacions següents. Consistia en el conreu de blat, patates, farratges i també de la ramaderia, en la que destacaven les vaques que diàriament munyien i repartien la llet per les cases del poble. Un altra activitat era la cria de ruc català, que realitzaven per compte del Marquès de Montsolís.

Actualment, malgrat no esdevenir la nostra activitat econòmica principal, si que continuem amb les arrels familiars de conrear la terra amb cultius ecològics d’hort i arbres fruiters. L’any 2013 hem iniciat també una plantació de poma de muntanya.

Com a activitat complementària, des de l’any 2005, oferim el servei d’allotjament de turisme rural amb l’objectiu de fer participar a tothom de l’amor i respecte per la terra que ens ha vist néixer.


l'era d'en bella l'era d'en bella

l'era d'en bella l'era d'en bella
 
   

l'era d'en bella Era d'en Bella, 4 25282 - Sant Llorenç de Morunys (Lleida) | 973 49 20 72 | 628 87 31 49 | leradenbella@gmail.com tras
 
L'Era d'en Bella. CASES RURALS Solsonès
© 2013 Copyright. Tots els Drets Reservats a L'Era d'en Bella - Aví­s Legal - Condicions Legals Diseño Web JMwebs.net | Grupo Actialia (Créditos)